JOC - C/Sant Enric, 31, 08290

Cerdanyola del Vallès, Barcelona

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

concerts anteriors

"ENTRE CORDES 2.0"

9/6/18 Jardins del Museu de Ca n'Ortadó, Cerdanyola del Vallès

Per tancar la temporada 17/18 la JOC va oferir el concert "Entre cordes 2.0" tornant a comptar amb el guitarrista solista cerdanyolenc, Izan Rubio.

Es van poder sentir el concert en Sol de la compositora vallesana Gloria Villanueva. En la segona part es va interpretar el Concierto del Sur de M.Ponce, amb acompanyament de cinc solistes de vent i percussió.

Van completar el repertori la sardana Sant Martí del Canigó de Pau Casals i l'Intermezzo de l'òpera Cavalleria Rusticana de P. Mascagni, una peça que el director de la JOC va considerar "ideal per un concert de juny a l'aire lliure".

CONCERT DE MÚSICA SACRA

24/3/18 Església de Sant Martí, Cerdanyola del Vallès; 6/4/18, Monestir deSant Cugat del Vallès

Dediquem el nostre concert de primavera de música sacra a Mozart.

La JOC ha volgut convidar en aquesta cita, a la soprano Laia Frigolé i el Cor Aulos de Sant Cugat del Vallès sota la direcció de Lars Isdahl.

En aquest concert s’interpretarà la Missa Brevis KV 194 de Mozart, el Salve Regina de Pergolesi i el Crisantemi de Puccini.

16/12/17, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

Aquest Nadal La Jove Orquestra de Cerdanyola ha fet el seu particular homenatge al setè art fent un recorregut per les millors pel·lícules de la història, sota la presentació de la periodista Carla Ameller, que ens va fer de narradora tot el concert amb un guió original d'Israel L. Escudero.
I gràcies a la col·laboració d'en Josep Mas al saxo, Xavi Hernández a la percussió i Clara Cuadern al teclat, el concert va ser rodó! De pel·lícula!

CONCERT MARY'S MEALS

24/11/17, Castell de Sant Marçal, Cerdanyola del Vallès

Al novembre la Jove Orquestra de Cerdanyola va participar d'un concert solidari en favor de l'organització Mary's Meals.

Al concert van actuar altres agrupacions musicals, de Cerdanyola (Coral Turó de Guiera, Coral del Col·legi Montserrat i Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès), i de Sant Cugat  (Coral Camerata de així com els soliste de la OCC Catherine Ordronneau i Kai Gleusteen, amb el qual la JOC va tornar a col.laborar tocant l'Hivern de Les Quatre Estacions de Vivaldi.

I per acabar el concert un We are The World col·lectiu amb totes les corals.

CONCERT DE TARDOR

22/10/17, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

La tardor del 2017, la Jove Orquestra de Cerdanyola va tenir el plaer de tocar amb l'Orquestra de Cambra de Cerdanyola per celebrar el seu 10è Aniversari, interpretant Les Quatre Estacions de Vivaldi.

FESTIVAL INTERNACIONAL DE BLUES DE CERDANYOLA

8/10/17, Parc del Turonet, Cerdanyola del Vallès

El diumenge 8 d'octubre la JOC va tenir un doble plaer: tocar al Festival Internacional de Blues de Cerdanyola i fer-ho amb els increïbles A Contra Blues!!

BIZET MEETS THE LION KING

1/7/17, Auditori Can Roig i Torres, Santa Coloma de Gramenet

A l'estiu del 2017, va tenir lloc el concert "Bizet meets the Lion King", on la JOC conjuntament amb l'Orquestra i la Coral del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) va interpretar l'Arlésienne Suite No. 2 de Georges Bizet i una selecció de temes de la BSO de El Rei Lleó , tot dirigit per Borja Mascaró.
 

artpegi: ENTRE CORDES

3/6/17, Jardins de Ca n'Ortadó, Cerdanyola del Vallès

En aquesta ocasió, dins el cile de música als museus Artpegi, la JOC es va posar al servei del guitarrista cerdanyolenc Izan Rubio per oferir un programa de petites obres musicals (Sibelius, Granados o Malats entre d'altres) al voltant de la guitarra i una orquestra de format reduit.

A més es va estrenar una obra de l'Álvaro Lafuente, jove compositor de Cerdanyola, que va decidir col·laborar en aquest concert amb una peça per a guitarra, orquestra de corda i dues flautes.

CONCERT DE SANT JORDI

23/4/17, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

Per primera vegada, la Banda de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès i la Jove Orquestra de Cerdanyola s'han unit per interpretar un programa conjunt sota la direcció del Borja Mascaró, consistent en un recull de les Suites 1 i 2 de L'Arlésienne, del francès Georges Bizet.

ALLEGRIA

16/12/16, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

Un any més la JOC va realitzar el seu concert de Nadal, aquest cop de forma conjunta amb Turó Solidari, sota el títol Allegria, on es van interpretar obres de Txaikovski (amb el cello solista de Guillem Pareja), Elgar i nadales populars, sota la batuta d'en Borja Mascaró i l'Álvaro Lafuente, i amb les veus dels cors Sons de Pau, Vols de Sons i A Bots i Barrals.

UN VIATGE MÍSTIC

8/5/16, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès; 18/5/16, Teatre de la UAB; 19/5/16, Paranimf de la UB

Durant el maig del 2016, la JOC va unir les seves forces a les de l'Orquestra de la UAB i els cors de la UAB, el cor de farmàcia de la UB i la coral Set de Música de Cerdanyola, per endinsar-se en un viatge místic amb la Danse sacrée et danse profane de Claude Debuss, les Five Hebrew Love Songs d'Eric Whitacre, i culminant el concert amb la grandiositat del Magníficat de John Rutter.

Per a poder-ho fer realitat vam comptar amb la interpretació de l'Esther Pinyol a l'arpa i l'Anna Cortijos i la Cristina Reynés com a sopranos solistes, tot sota la direcció del Poire Vallvé i Ahmet Süleyman Bilgin.

BACHDENBURG

5/3/16, Teatre de la Vicentina, St. Vicenç dels Horts; 6/3/16, Església Vella de St Martí, Cerdanyola

Pel concert de música sacra d'aquesta temporada vam escollir al màxim exponent del barroc: Johann Sebastian Bach, interpretant el Concert n.3 de Brandemburg, per a 3 violins, 3 violes, 3 violoncels i contrabaix, tots ells en paper de solista, el Concert n.8 d’ A.Corelli, el representant per excel·lència del concerto grosso i la música del qual va exercir una gran influència en els compositors alemanys, com Bach i Händel, i el Concert per a violí i oboè solista, interpretat de la mà dels dos joves solistes convidats: Alejandro Piñeiro, violí, i Enric Tudela, oboè.

 

1000 anys de Fiddle

11/12/15, Cafè-Teatre Àgora, Sabadell; 20/12/16, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

Sota la batuta de l'Albert Gumí, ens hem endinsat en l'extensa tradició dels instruments de la corda fregada lligada a les músiques folclòriques i en especial a les danses. En el món anglosaxó aquesta tradició és tan gran que fins i tot l’instrument rep un nom diferent: fiddle.

“1000 anys de fiddle” va ser un concert que partia d’una recreació de música medieval per acabar arribant fins a les melodies que podríem escoltar a una taberna irlandesa. Pel camí, danses del renaixement, refinament barroc, exotisme clàssic i un passeig per diferents colors musicals europeus i americans. Tot un viatge musical ben arrelat a la tradició popular.

ARTPEGI 2015

26/6/15, Església de Sant Martí, Cerdanyola del Vallès

El primer repte de la JOC d'afrontar un concert sense director com a orquestra de cambra. Ho vam fer presentant un programa de Danses del cor d'Europa comprès per les suites Liebeslieder de Johannes Brahms, Ancient Airs and Dances for string orchestra d'Ottorino Respighi i les Rumanian Folk Dances de Béla Bartok.

Concert al Sincrotró

19/4/15, SINCROTRÓ ALBA, Cerdanyola del Vallès

Sota l'escenari privilegiat del Sincrotró Alba de Cerdanyola la JOC va estrenar conjuntament amb els cors de la facultat de Farmacia de la UB i el cor de la UAB una primera part orquestral on es va interpretar la Suite Holberg d'E. Grieg i una segona part de música coral amb The Captive Queen de Sibelius i The Banner of Saint George d'Elgar.

15/11/14, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

Ens posem teatrals i interpretem El Gegant del Pi, una història musical escrita i dirigida per Pedro Pardo i amb textos de Laura Viladrich. De la mà d'un grup de titellaires i de coneguts personatges vam apropar al públic familiar la història d’aquest famós gegant de la mitologia catalana.

11/9/14, Cerdanyola del V.

Un recull d'autors locals per celebrar la diada de l'11 de setembre: J. Malalts, J. Cumellas Ribó, N. Puig, I. Medina, J. Prenafeta, J. Manén, E. Morer, R. Lamote de Grignon, E. Granados

6/4/14, Nau de l'AISCONDEL, Cerdanyola del Vallès

Amb l'objectiu de repetir l'èxit de l'any anterior amb el Rèquiem de Mozart a l'antiga nau de l'AISCONDEL, i a mode de comiat d'aquest mític lloc, que poc després es va enderrocar, la JOC va interperetar el Magnificat de Bach i la Simfonia núm.2  de Beethoven, envolcallats de l'emoció viscuda pel assistents al concert, molts d'ells amb vinculació amb aquest emplaçament.

15/12/13, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

​​En col·laboració amb les corals Sons de pau i Vols de sons  aquest Nadal hem interpretat la Simple Symphony de Benjamin Britten, i peces tradicionals i populars d'aquesta època tan assenyalada, en un marc solidari i integrador amb la música com a eix vertebrador.

Nadal Solidari

JOC&BLUES

19/10/13, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

Amb el repte de inerpretar un repertori que explora les sonoritats del blues, jazz, rock y new bluegrass amb la formació d’orquestra de cambra ens hem posat sota la direcció del magnífic violinista Oriol Saña dins el marc del XXV Festival Internacional de Blues de Cerdanyola.

CONCERT VISCA CATALUNYA!

18/5/13, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

Un recull d'autors en homenatge a la nostra terra: J. Malalts, I. Medina, R. Lamote de Grignon, E. Granados, I. Albéniz.

REQUIEM DE MOZART

9/3/13 Teatre de la Llotja, Lleida, 10/3/13, Palau de Congressos, Tarragona, 17/3/13, Nau Aiscondel, Cerdanyola del Vallès

Juntament amb l’Orfeó Lleidatà, el Cor de la Universitat Rovira i Virgili, la Coral de Cerdanyola 7 de Música i la col·laboració de la Fundació Victòria dels Àngels, la JOC prepara una mini-gira per terres catalanes. Es va actuar a Lleida, Tarragona i Cerdanyola). És una de les grans obres de la històra de la música clàssica i el repte i la il·lusió van ser immenses, omplint de gom a gom amb 800 persones el concert organitzat per la JOC a Cerdanyola a la nau Aiscondel.

14/12/12 Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

El concert de Nadal de 2012 va estar ple d’esperit cinematogràfic amb obres conegudes per tothom fent les delícies de tots els públics, donat l’eclecticisme de les obres interpretades. A la primera part, la JOC interpretà obres clàssiques que han estat usades en el cinema, una del·lícia pels cinèfils més experimentats (Adagio de Barberm Serenata per a Cordes de Elgar). A la segona part, arribà la festa amb les millors bandes sonores, amb una posada en escena d'allò més espectacular: La sala s'enfosquí, la pantalla de cine s'encengué i la JOC posà música als fotogrames de les pel·lícules més mítiques de la història del cinema (Suite James Bond M. NormanPsicosis B. Herrmann, Raiders March (Indiana Jones),  J. WilliamsHedwig’s theme (Harry Potter),  J. WilliamsLa llista de Schindler J. Williams, Suite Morricone E. Morricone, Els 7 magnífics E. Bernstein)

13/10/12 Auditori Enric Granados, Lleida.

La Jove Orquestra de Cerdanyola va ser durant tres anys consecutius, l'orquestra resident del Concurs Internacional per a Joves Compositors SINCRONIC. En el concert s'interpretaven les 3 obres finalistes que podien preovenir de qualsevol indret del món i el públic assistent al concert en decidia el guanyador.

El 2012 l'instrument solista va ser l'acordió.

11/5/12 UIC, Barcelona; 25/5/12 Patronat Parroquial d'Esparraguera; 27/5/12 Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès.

La música és poesia. I a la poesia no li falta musicalitat. Trobar la conjunció entre els dos arts no és tasca fàcil, sobretot quan consisteix en posar música a grans poetes universals com ara Màrius Torres o Gustavo Adolfo Bécquer, que han deixat un llegat de valor incalculable tot i la seva prematura mort.

La Jove Orquestra de Cerdanyola, acompanyada de la soprano Anna Borrego,  va oferir una mostra de tot el seu lirisme en un concert únic on, per una vegada, les notes van expressar molt més que melodies...

EL GEGANT DEL PI

CONCERT DE DIADA

Bye-Bye Nau

JOC DE PEL·LÍCULA

UN NADAL DE PEL·LÍCULA

SINCRÒNIC 2012

JOVES MÚSICS, JOVES POETES

TUTTO VIVALDI

23/3/12 Església del Pi, Barcelona; 24/3/12 Casal Cultural de Castellbisbal; 25/3/12 Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès.

La Jove Orquestra de Cerdanyola, (abans coneguda com a Joves Músics del Vallès) començà el seu nou camí amb un concert ple d’energia procedent de les grans obres de la música clàssica que es van interpretar en aquesta ocasió. En aquest monogràfic de Vivaldi, es va poder gaudir d’obres com La Primavera de les Quatre Estacions i el Gloria en Re, així com el Concert per a Cordes en Re. Tot amb la col·laboració del cor 7 de música, i el ssolistes Anna Borrego (soprano), Lourdes Garcia (soprano 2a) i Beverly Green (contralt).

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now