top of page

concerts anteriors

El Messies de Haendel

La Jove Orquestra de Cerdanyola presenta una selecció de moviments de "El Messies" de Haendel, una col·laboració musical que promet ser una experiència excepcional.

Després de diversos anys sense dur a terme produccions per a cor i orquestra, la JOC recupera aquest format amb una gran producció.

Aquest projecte reuneix quatre formacions musicals amb una història musical rica i destacada, i aporta una varietat d'estils i talents a aquesta col·laboració única. Es tracta de la Camerata de Sant Boi de l'Escola Municipal de Música Blai Net, el Cor Ciutat de Mataró, la Coral Regina de Manlleu i la Jove Orquestra de Cerdanyola.

Aquest concert serà una oportunitat excepcional per experimentar la grandesa de "El Messies" en dates nadalenques i veure com aquestes formacions s'uneixen per crear una interpretació memorable.

milonga mini quadrat.jpg

Milonga D'estiu

Al llarg de la història de la música, han estat molts els compositors que han agafat com a font d’inspiració la música popular dels seus països. En aquesta ocasió, la JOC proposa un viatge on seran les músiques de diversos indrets del món, especialment les danses populars, les protagonistes del concert.

Començant amb música popular romanesa i passant per la finlandesa, farem una aturada molt especial al compositor argentí Astor Piazzolla que va deixar una empremta inconfusible en la música més coneguda del seu país, el tango, i que el va catapultar a l’èxit internacional durant el s.XX.

Schubertíada

La JOC s’endinsa dins la música simfònica del primer romanticisme interpretant per primera vegada música de Franz Schubert (1797-1828). El nom Schubertíada fa referència a les famoses vetllades musicals que se celebraven a casa del compositor i on es tocaven peces seves i d’altres compositors.

En aquest concert podrem gaudir de l’optimisme i la frescor de la simfonia num. 5 del compositor precedida per una altra simfonia, la 83, del pare i creador d’aquest gènere, F. J. Haydn (1732-1809).

Una vetllada musical plena d’ironia, emoció i delicadesa que podrem gaudir amb la JOC en la seva vessant simfònica, que farà un pas decidit cap a l’univers romàntic.

Influències cartell.jpg

Influències

La JOC presenta amb aquest concert un diàleg entre compositors de diferents períodes de la història de la música.El Concerto o la Suite són formes musicals que van gaudir de molt èxit durant el Barroc i que posteriorment es van tornar a utilitzar com a font d’inspiració per a noves composicions.La JOC planteja per tant un concert eclèctic però connectat, com un llenç ple de color en el que diferents estils es mesclen formant un tot.

El Somni d'una Nit d'Estiu - Fairy Queen de Purcell sobre el text original de W. Shakespeare

La JOC proposa un concert d’estiu ambientat dins la música que Henry Purcell va
escriure inspirada en l’obra El Somni d’una nit d’estiu de l’escriptor William
Shakeaspeare.

Amb la col·laboració de la veu de la narradora Núria Dardinyà , farem un recorregut a
través de la comèdia del geni anglès mentre gaudim de les danses barroques i altres
interludis musicals de H. Purcell.

Tot plegat fomentarà a crear la nit d’estiu perfecta, plena de màgia i comèdia en un
ambient idíl·lic on res sigui impossible.

Tempesta i Passió

26/03/22 Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

Que el Romanticisme és el moviment artístic on hi destaquen la passió i l’exaltació dels
sentiments, és un fet ben sabut per tots.


El que no és tan conegut és el corrent Sturm und Drang (Tempesta i Passió) que va tenir
lloc abans del Romanticisme, on un conjunt de compositors va sentir la necessitat de
transgredir les normes estètiques de la seva època i donar un sentit a les seves
composicions a través de l’emoció i el neguit.


En aquest concert, la JOC s’endinsa en un repertori on podem trobar el llenguatge
clàssic de Haydn en combinació amb aquesta tempesta i passió. D’altra banda,
interpretarà el doble concert de violí de J.S. Bach, anterior cronològicament, i que és
quasi una visió cap al Sturm und Drang que el succeiria.

carla musicals cartell complet.jpg

Musicals! amb Carla Obach, saxo

11/12/21 Ateneu, Cerdanyola del Vallès

De la mà de la saxofonista cerdanyolenca Carla Obach, la Jove Orquestra de Cerdanyola s'endinsa un recorregut pel gènere dels musicals en un format íntim, cedint el protagonisme al dolç i explosiu saxo.

 

Un retorn a la música i a la fantasia de les millors melodies de Broadway i del cinema musical  des de mitjans de segle XX fins l'actualitat.

11706h.jpg
WhatsApp Image 2021-07-02 at 11.07.49.jpeg

Petit concert D'estiu: La Serva Padrona

04/07/21 Jardins de Ca n'Ortadó, Cerdanyola del Vallès

La Jove Orquestra de Cerdanyola ens porta la seva primera òpera. Es tracta d’una producció ambiciosa que pretén ajuntar l’orquestra amb cantants i actors per traslladar al públic als inicis de la Òpera Buffa, per tal que puguin tornar a gaudir del caliu i l’espectacularitat d’aquest tipus de concerts, embolcallat per l'entorn natural i modernista dels jardins de Ca n'Ortadó, convertint-lo en un veritable Petit Concert d'Estiu.

L’òpera que s’interpretà fou La Serva Padrona, de Giovanni Battista Pergolesi. Concebuda a Nàpols l’any 1733, va ser un dels esdeveniments culturals més emblemàtics i revolucionaris del segle XVIII, sobretot després de la seva estrena a París l’any 1752. Un nou estil va irrompre a l’escenari: les intrigues de Serpina, una pobra criada, lluitant contra Uberto, el seu amo, eren una cosa mai vista fins aquell moment. En un món pre-revolucionari, en un clima que aviat posaria en qüestió les velles estructures socials, l’òpera, la música i la “commedia dell’arte” provoquen i animen a la reflexió. Els cantants es converteixen en ser actrius i actors que posen en escena situacions de la vida quotidiana: amor, odi, diners, bufetades, seducció, frustració, enuig... Un món ben nou, comparat amb el de l’òpera seria i els seus déus i reis.

Concert de tardor 2021, amb l'OCC

24/10/21 Ateneu, Cerdanyola del Vallès

La Jove Orquestra de Cerdanyola col·labora en aquest concert amb l'Orquestra de Cambra de Cerdanyola (OCC). Com a plat fort del concert, s'interpretarà el Concert per a piano número 3 de Beethoven, amb la virtuosa Catherine Ordronneau com a solista. A més, el prestigiós violinista Kai Gleusteen interpretarà la Romança en Fa M del compositor Bonn. Per últim, ja sense solistes, s'interpretaran les Dues Melodies Noruegues, de Edvard Grieg.

WhatsApp Image 2021-03-26 at 12.48.35.jp

Entre Cordes IV amb Roger Morelló

17/04/21 Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

Entre Cordes amb Roger Morelló és un concert on es proposa un diàleg musical entre amics: Wolfgang Amadeus Mozart i Franz Joseph Haydn.

Mozart i Haydn van mantenir una amistat i admiració mútua durant tota la seva vida. Del primer, interpretàrem dues de les seves simfonies: la primera de totes (escrita amb tan sols 9 anys!) i la seva coneguda simfonia nº 29.

Entre mig de totes dues  vam poder escoltar una de les obres culminants de l’estil clàssic, el segon concert per a violoncel de F.J. Haydn, interpretada en el paper de violoncel solista pel reusenc Roger Morelló, que tornà a col·laborar amb la JOC després de dos anys i una pandèmia, per tancar el cercle d’amistats musicals que inspira aquest concert.

La JOC, en la seva vessant pedagògica, oferí un concert proper i amè pels assistents, en el que es van donar les explicacions adequades per a que tothom la pogués entendre i gaudir, oferint a l’hora un repertori de gran qualitat.

Roger Morelló (Reus, 1993) és un dels violoncel·listes joves amb més talent i trajectòria per davant. Resident actualment a Colònia (Alemanya), serà convidat en exclusiva per la JOC per a realitzar el concert.

concert JOC barroc tragèdia i humor.jpg

Tragèdia i Humor al Barroc

06/02/21 Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

La Jove Orquestra de Cerdanyola inicià el 2021 amb la soprano Ana Puche com a convidada d’honor en un programa de música íntegrament barroca. Vam poder escoltar algunes de les àries més delicades de les òperes de Haendel així com la música i l’humor de Telemann que ens va acostar a una de les grans obres mestres de la literatura universal com és “El Quijote” de Miguel de Cervantes.


En aquest concert, la JOC es va presentar en format íntegrament de corda i va adaptar la seva sonoritat a la música barroca, obtenint el so més natural i buscant la ressonància dels instruments que la conformen, generant un gran contrast amb la tècnica del classicisme i romanticisme que havia mostrat l’orquestra en les seves últimes produccions.

Concert_dese_aniversari.jpg

CONCERT DESÈ ANIVERSARI

01/03/20 Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

La Jove Orquestra de Cerdanyola va fer 10 anys, i per celebrar-ho va rescatar peces que havia tocar als seus inicis, com la St. Paul's Suite de Holst O les cançons de Màrius Torres musicades per Pedro Pardo. Però a la segona part, tot celebrant conjuntament el 250è aniversari de Beethoven, va tocar l'impressionant 7a simfonia del compositor de Bonn

Concert_santa_cecilia.jpg

CONCERT DE SANTA CECÍLIA

22/11/19 Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

Per celebrar Santa Cecília, la patrona dels músics, la JOC va col·laborar amb l'orquestra de l'escola de música AULOS. 

Entre_Cordes_30.jpg

ENTRE CORDES 3.0

8/6/19 Jardins de Ca n'Ortadó, Cerdanyola del Vallès

La JOC va afrontar l'arribada de l'estiu, el final de curs i la proximitat de la celebració del desè aniversari, amb un concert als Jardins de Ca n'Ortadó amb solista convidat. En aquesta ocasió, va ser el magnífic violoncelista reusenc Roger Morelló que ens va oferir tota una part de peces solistes per a cello i orquestra entre les que destaca el concert de Haydn en Do.

Requiem_Faure_2.jpg

RÈQUIEM DE FAURÉ

7/4/19 Església de Sant Martí, Cerdanyola del Vallès

La Jove Orquestra de Cerdanyola i la coral de l'AMCV van col·laborar un cop més, unint forces amb la coral Veus Cor de Músic de Castelldefels.
La simfonia VII de Mendelssohn va sonar a càrrec de la JOC, A la segona part s'hi van unir les dues corals, sumant un centenar de persones a l'escenari, per a interpretar l'espectacular Rèquiem de Fauré. Una oportunitat única de viure la música clàssica més bella i expressiva a casa.

La_JOC_mes_cantabile.jpg

LA JOC MÉS CANTABILE

15/12/18 Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

La JOC va fer el seu tradicional concert de Nadal, més enllà dels clàssics. Es van revisitar temes mítics del pop i el rock, guiats per les dolces veus de les noies del Cor Cantabile.
Pop i rock per Coral i Orquestra per donar la benvinguda a les Festes! 

Concert_de_tardor.jpg

CONCERT DE TARDOR

27/10/18 Església de Sant Martí, Cerdanyola del Vallès

La JOC va iniciar la seva temporada 2018 amb el seu concert de tardor, La JOC va proposar melodies evocadores que en un magnífic entorn com l'església de Sant Martí, van fer reflexionar i gaudir de la grandesa del regal de la vida. Es van interpretar les dues melodies elegíaques d'Edvard Grieg i l'Adagio de Barber, acompanyades de la Fantasia per a cordes de Sergi RamisA la segona part, de la mà del Cor de l'AMCV, es va poder sentir un preciós repertori de música sacra amb el Magnificat d'Albinoni i el Graduale Sancta Maria de Mozart.

"ENTRE CORDES 2.0"

9/6/18 Jardins del Museu de Ca n'Ortadó, Cerdanyola del Vallès

Per tancar la temporada 17/18 la JOC va oferir el concert "Entre cordes 2.0" tornant a comptar amb el guitarrista solista cerdanyolenc, Izan Rubio.

Es van poder sentir el concert en Sol de la compositora vallesana Gloria Villanueva. En la segona part es va interpretar el Concierto del Sur de M.Ponce, amb acompanyament de cinc solistes de vent i percussió.

Van completar el repertori la sardana Sant Martí del Canigó de Pau Casals i l'Intermezzo de l'òpera Cavalleria Rusticana de P. Mascagni, una peça que el director de la JOC va considerar "ideal per un concert de juny a l'aire lliure".

CONCERT DE MÚSICA SACRA

24/3/18 Església de Sant Martí, Cerdanyola del Vallès; 6/4/18, Monestir deSant Cugat del Vallès

Dediquem el nostre concert de primavera de música sacra a Mozart.

La JOC ha volgut convidar en aquesta cita, a la soprano Laia Frigolé i el Cor Aulos de Sant Cugat del Vallès sota la direcció de Lars Isdahl.

En aquest concert s’interpretarà la Missa Brevis KV 194 de Mozart, el Salve Regina de Pergolesi i el Crisantemi de Puccini.

JOC DE PEL·LÍCULA

16/12/17, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

Aquest Nadal La Jove Orquestra de Cerdanyola ha fet el seu particular homenatge al setè art fent un recorregut per les millors pel·lícules de la història, sota la presentació de la periodista Carla Ameller, que ens va fer de narradora tot el concert amb un guió original d'Israel L. Escudero.
I gràcies a la col·laboració d'en Josep Mas al saxo, Xavi Hernández a la percussió i Clara Cuadern al teclat, el concert va ser rodó! De pel·lícula!

CONCERT MARY'S MEALS

24/11/17, Castell de Sant Marçal, Cerdanyola del Vallès

Al novembre la Jove Orquestra de Cerdanyola va participar d'un concert solidari en favor de l'organització Mary's Meals.

Al concert van actuar altres agrupacions musicals, de Cerdanyola (Coral Turó de Guiera, Coral del Col·legi Montserrat i Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès), i de Sant Cugat  (Coral Camerata de així com els soliste de la OCC Catherine Ordronneau i Kai Gleusteen, amb el qual la JOC va tornar a col.laborar tocant l'Hivern de Les Quatre Estacions de Vivaldi.

I per acabar el concert un We are The World col·lectiu amb totes les corals.

CONCERT DE TARDOR

22/10/17, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

La tardor del 2017, la Jove Orquestra de Cerdanyola va tenir el plaer de tocar amb l'Orquestra de Cambra de Cerdanyola per celebrar el seu 10è Aniversari, interpretant Les Quatre Estacions de Vivaldi.

FESTIVAL INTERNACIONAL DE BLUES DE CERDANYOLA

8/10/17, Parc del Turonet, Cerdanyola del Vallès

El diumenge 8 d'octubre la JOC va tenir un doble plaer: tocar al Festival Internacional de Blues de Cerdanyola i fer-ho amb els increïbles A Contra Blues!!

BIZET MEETS THE LION KING

1/7/17, Auditori Can Roig i Torres, Santa Coloma de Gramenet

A l'estiu del 2017, va tenir lloc el concert "Bizet meets the Lion King", on la JOC conjuntament amb l'Orquestra i la Coral del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) va interpretar l'Arlésienne Suite No. 2 de Georges Bizet i una selecció de temes de la BSO de El Rei Lleó , tot dirigit per Borja Mascaró.
 

artpegi: ENTRE CORDES

3/6/17, Jardins de Ca n'Ortadó, Cerdanyola del Vallès

En aquesta ocasió, dins el cile de música als museus Artpegi, la JOC es va posar al servei del guitarrista cerdanyolenc Izan Rubio per oferir un programa de petites obres musicals (Sibelius, Granados o Malats entre d'altres) al voltant de la guitarra i una orquestra de format reduit.

A més es va estrenar una obra de l'Álvaro Lafuente, jove compositor de Cerdanyola, que va decidir col·laborar en aquest concert amb una peça per a guitarra, orquestra de corda i dues flautes.

CONCERT DE SANT JORDI

23/4/17, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

Per primera vegada, la Banda de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès i la Jove Orquestra de Cerdanyola s'han unit per interpretar un programa conjunt sota la direcció del Borja Mascaró, consistent en un recull de les Suites 1 i 2 de L'Arlésienne, del francès Georges Bizet.

ALLEGRIA

16/12/16, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

Un any més la JOC va realitzar el seu concert de Nadal, aquest cop de forma conjunta amb Turó Solidari, sota el títol Allegria, on es van interpretar obres de Txaikovski (amb el cello solista de Guillem Pareja), Elgar i nadales populars, sota la batuta d'en Borja Mascaró i l'Álvaro Lafuente, i amb les veus dels cors Sons de Pau, Vols de Sons i A Bots i Barrals.

UN VIATGE MÍSTIC

8/5/16, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès; 18/5/16, Teatre de la UAB; 19/5/16, Paranimf de la UB

Durant el maig del 2016, la JOC va unir les seves forces a les de l'Orquestra de la UAB i els cors de la UAB, el cor de farmàcia de la UB i la coral Set de Música de Cerdanyola, per endinsar-se en un viatge místic amb la Danse sacrée et danse profane de Claude Debuss, les Five Hebrew Love Songs d'Eric Whitacre, i culminant el concert amb la grandiositat del Magníficat de John Rutter.

Per a poder-ho fer realitat vam comptar amb la interpretació de l'Esther Pinyol a l'arpa i l'Anna Cortijos i la Cristina Reynés com a sopranos solistes, tot sota la direcció del Poire Vallvé i Ahmet Süleyman Bilgin.

BACHDENBURG

5/3/16, Teatre de la Vicentina, St. Vicenç dels Horts; 6/3/16, Església Vella de St Martí, Cerdanyola

Pel concert de música sacra d'aquesta temporada vam escollir al màxim exponent del barroc: Johann Sebastian Bach, interpretant el Concert n.3 de Brandemburg, per a 3 violins, 3 violes, 3 violoncels i contrabaix, tots ells en paper de solista, el Concert n.8 d’ A.Corelli, el representant per excel·lència del concerto grosso i la música del qual va exercir una gran influència en els compositors alemanys, com Bach i Händel, i el Concert per a violí i oboè solista, interpretat de la mà dels dos joves solistes convidats: Alejandro Piñeiro, violí, i Enric Tudela, oboè.

 

1000 anys de Fiddle

11/12/15, Cafè-Teatre Àgora, Sabadell; 20/12/16, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

Sota la batuta de l'Albert Gumí, ens hem endinsat en l'extensa tradició dels instruments de la corda fregada lligada a les músiques folclòriques i en especial a les danses. En el món anglosaxó aquesta tradició és tan gran que fins i tot l’instrument rep un nom diferent: fiddle.

“1000 anys de fiddle” va ser un concert que partia d’una recreació de música medieval per acabar arribant fins a les melodies que podríem escoltar a una taberna irlandesa. Pel camí, danses del renaixement, refinament barroc, exotisme clàssic i un passeig per diferents colors musicals europeus i americans. Tot un viatge musical ben arrelat a la tradició popular.

ARTPEGI 2015

26/6/15, Església de Sant Martí, Cerdanyola del Vallès

El primer repte de la JOC d'afrontar un concert sense director com a orquestra de cambra. Ho vam fer presentant un programa de Danses del cor d'Europa comprès per les suites Liebeslieder de Johannes Brahms, Ancient Airs and Dances for string orchestra d'Ottorino Respighi i les Rumanian Folk Dances de Béla Bartok.

Concert al Sincrotró

19/4/15, SINCROTRÓ ALBA, Cerdanyola del Vallès

Sota l'escenari privilegiat del Sincrotró Alba de Cerdanyola la JOC va estrenar conjuntament amb els cors de la facultat de Farmacia de la UB i el cor de la UAB una primera part orquestral on es va interpretar la Suite Holberg d'E. Grieg i una segona part de música coral amb The Captive Queen de Sibelius i The Banner of Saint George d'Elgar.

EL GEGANT DEL PI

15/11/14, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

Ens posem teatrals i interpretem El Gegant del Pi, una història musical escrita i dirigida per Pedro Pardo i amb textos de Laura Viladrich. De la mà d'un grup de titellaires i de coneguts personatges vam apropar al públic familiar la història d’aquest famós gegant de la mitologia catalana.

CONCERT DE DIADA

11/9/14, Cerdanyola del V.

Un recull d'autors locals per celebrar la diada de l'11 de setembre: J. Malalts, J. Cumellas Ribó, N. Puig, I. Medina, J. Prenafeta, J. Manén, E. Morer, R. Lamote de Grignon, E. Granados

Bye-Bye Nau

6/4/14, Nau de l'AISCONDEL, Cerdanyola del Vallès

Amb l'objectiu de repetir l'èxit de l'any anterior amb el Rèquiem de Mozart a l'antiga nau de l'AISCONDEL, i a mode de comiat d'aquest mític lloc, que poc després es va enderrocar, la JOC va interperetar el Magnificat de Bach i la Simfonia núm.2  de Beethoven, envolcallats de l'emoció viscuda pel assistents al concert, molts d'ells amb vinculació amb aquest emplaçament.

15/12/13, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

​​En col·laboració amb les corals Sons de pau i Vols de sons  aquest Nadal hem interpretat la Simple Symphony de Benjamin Britten, i peces tradicionals i populars d'aquesta època tan assenyalada, en un marc solidari i integrador amb la música com a eix vertebrador.

Nadal Solidari

JOC&BLUES

19/10/13, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

Amb el repte de inerpretar un repertori que explora les sonoritats del blues, jazz, rock y new bluegrass amb la formació d’orquestra de cambra ens hem posat sota la direcció del magnífic violinista Oriol Saña dins el marc del XXV Festival Internacional de Blues de Cerdanyola.

CONCERT VISCA CATALUNYA!

18/5/13, Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

Un recull d'autors en homenatge a la nostra terra: J. Malalts, I. Medina, R. Lamote de Grignon, E. Granados, I. Albéniz.

REQUIEM DE MOZART

9/3/13 Teatre de la Llotja, Lleida, 10/3/13, Palau de Congressos, Tarragona, 17/3/13, Nau Aiscondel, Cerdanyola del Vallès

Juntament amb l’Orfeó Lleidatà, el Cor de la Universitat Rovira i Virgili, la Coral de Cerdanyola 7 de Música i la col·laboració de la Fundació Victòria dels Àngels, la JOC prepara una mini-gira per terres catalanes. Es va actuar a Lleida, Tarragona i Cerdanyola). És una de les grans obres de la històra de la música clàssica i el repte i la il·lusió van ser immenses, omplint de gom a gom amb 800 persones el concert organitzat per la JOC a Cerdanyola a la nau Aiscondel.

UN NADAL DE PEL·LÍCULA

14/12/12 Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès

El concert de Nadal de 2012 va estar ple d’esperit cinematogràfic amb obres conegudes per tothom fent les delícies de tots els públics, donat l’eclecticisme de les obres interpretades. A la primera part, la JOC interpretà obres clàssiques que han estat usades en el cinema, una del·lícia pels cinèfils més experimentats (Adagio de Barberm Serenata per a Cordes de Elgar). A la segona part, arribà la festa amb les millors bandes sonores, amb una posada en escena d'allò més espectacular: La sala s'enfosquí, la pantalla de cine s'encengué i la JOC posà música als fotogrames de les pel·lícules més mítiques de la història del cinema (Suite James Bond M. NormanPsicosis B. Herrmann, Raiders March (Indiana Jones),  J. WilliamsHedwig’s theme (Harry Potter),  J. WilliamsLa llista de Schindler J. Williams, Suite Morricone E. Morricone, Els 7 magnífics E. Bernstein)

13/10/12 Auditori Enric Granados, Lleida.

La Jove Orquestra de Cerdanyola va ser durant tres anys consecutius, l'orquestra resident del Concurs Internacional per a Joves Compositors SINCRONIC. En el concert s'interpretaven les 3 obres finalistes que podien preovenir de qualsevol indret del món i el públic assistent al concert en decidia el guanyador.

El 2012 l'instrument solista va ser l'acordió.

SINCRÒNIC 2012

JOVES MÚSICS, JOVES POETES

11/5/12 UIC, Barcelona; 25/5/12 Patronat Parroquial d'Esparraguera; 27/5/12 Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès.

La música és poesia. I a la poesia no li falta musicalitat. Trobar la conjunció entre els dos arts no és tasca fàcil, sobretot quan consisteix en posar música a grans poetes universals com ara Màrius Torres o Gustavo Adolfo Bécquer, que han deixat un llegat de valor incalculable tot i la seva prematura mort.

La Jove Orquestra de Cerdanyola, acompanyada de la soprano Anna Borrego,  va oferir una mostra de tot el seu lirisme en un concert únic on, per una vegada, les notes van expressar molt més que melodies...

TUTTO VIVALDI

23/3/12 Església del Pi, Barcelona; 24/3/12 Casal Cultural de Castellbisbal; 25/3/12 Teatre Ateneu, Cerdanyola del Vallès.

La Jove Orquestra de Cerdanyola, (abans coneguda com a Joves Músics del Vallès) començà el seu nou camí amb un concert ple d’energia procedent de les grans obres de la música clàssica que es van interpretar en aquesta ocasió. En aquest monogràfic de Vivaldi, es va poder gaudir d’obres com La Primavera de les Quatre Estacions i el Gloria en Re, així com el Concert per a Cordes en Re. Tot amb la col·laboració del cor 7 de música, i el ssolistes Anna Borrego (soprano), Lourdes Garcia (soprano 2a) i Beverly Green (contralt).

bottom of page