PROPERS CONCERTS

Entre Cordes IV amb Roger Morelló

  • Facebook
  • Instagram

Entre Cordes amb Roger Morelló és un concert on es proposa un diàleg musical entre amics: Wolfgang Amadeus Mozart i Franz Joseph Haydn.

 

Mozart i Haydn van mantenir una amistat i admiració mútua durant tota la seva vida. Del primer, interpretarem dues de les seves simfonies: la primera de totes (escrita amb tan sols 9 anys!) i la seva coneguda simfonia nº 29. 

 

Entre mig de totes dues  podrem escoltar una de les obres culminants de l’estil clàssic, el segon concert per a violoncel de F.J. Haydn i que serà interpretada en el paper de violoncel solista pel reusenc Roger Morelló, que torna a col·laborar amb la JOC després de dos anys i una pandèmia, per tancar el cercle d’amistats musicals que inspira aquest concert.

 

La JOC, en la seva vessant pedagògica, oferirà un concert proper i amè pels assistents, en el que es pretén donar les explicacions adequades per a que tothom la pugui entendre i gaudir, oferint a l’hora un repertori de gran qualitat.

 

Roger Morelló (Reus, 1993) és un dels violoncel·listes joves amb més talent i trajectòria per davant. Resident actualment a Colònia (Alemanya), serà convidat en exclusiva per la JOC per a realitzar el concert.

 
Venda anticipada d’entrades aquí

Obres

 

Simfonia n.1 en Mi bemoll Major                 W.A. Mozart

 

Concert per a violoncel n.2 en Re Major      F.J. Haydn

 

--

 

Simfonia no. 29 en La Major                               W.A. Mozart

 

 

 

Lloc i data

Dissabte 17 d'abril, 18:30 h
Teatre de l’Ateneu de Cerdanyola (c/ Indústria 38-40 – Cerdanyola)

Preus

8€ general
4€ reduïda (12-18 anys, majors 65 anys)
Gratuït socis JOC i menors de 12 anys